همه اندازه کره ها
- کوچک (X گرم) – مناسب برای تست و یک وعده سبک
- متوسط (X گرم) – عالی برای استفاده روزانه و آشپزی
- بزرگ (X گرم) – ایدهآل برای عاشقان کره و استفاده حرفهای

مقالات
کرههای آجیلی، از جمله کره بادامزمینی، کره فندق، کره بادام، کره پسته و حتی کره بادامهندی، بهعنوان یکی از مواد غذایی مغذی، خوشطعم و چندکاره در آشپزی مدرن جایگاه ویژهای یافتهاند. این کرهها نه تنها در وعدههای صبحانه محبوب هستند، بلکه میتوانند پایهای خوشمزه و سالم برای انواع غذاها، دسرها و میانوعدههای خلاقانه باشند.
استفاده از کرههای آجیلی در سالاد یکی از هوشمندانهترین روشها برای افزودن طعم، بافت و ارزش غذایی بیشتر به سالادهای روزمره است. این کرهها میتوانند بهعنوان پایه سس، تاپینگ (رویه) یا حتی عنصر اصلی در ترکیب مواد داخل سالاد نقش داشته باشند.
لورم ایپسوم متن ساختگی با تولید سادگی نامفهوم از صنعت چاپ، و با استفاده از طراحان گرافیک است، چاپگرها و متون بلکه روزنامه و مجله در ستون و سطرآنچنان که لازم است، و برای شرایط فعلی تکنولوژی مورد نیاز، و کاربردهای متنوع با هدف بهبود ابزارهای کاربردی می باشد
لورم ایپسوم متن ساختگی با تولید سادگی نامفهوم از صنعت چاپ، و با استفاده از طراحان گرافیک است، چاپگرها و متون بلکه روزنامه و مجله در ستون و سطرآنچنان که لازم است، و برای شرایط فعلی تکنولوژی مورد نیاز، و کاربردهای متنوع با هدف بهبود ابزارهای کاربردی می باشد
کره بادامزمینی یکی از محبوبترین کرههای آجیلی در جهان است که بهدلیل طعم لذیذ و خواص تغذیهای فراوان، جایگاه ویژهای در رژیمهای غذایی مختلف یافته است.
دستور پخت
اینجا کلی ایده و دستور پخت خوشمزه داریم که با کره طعمی بینظیر پیدا میکنن ! از صبحونههای کرهای گرفته تا دسرهای خوشمزه و غذاهای دلچسب. آمادهای یه تجربه جدید رو امتحان کنی؟
جدیدترین دستور پخت: پنکیک با کره بادامزمینی و موز
آماده سازی
۱۰ دقیقه
پخت
۱۰ دقیقه
سرو
۱۰ دقیقه

